Mr. és Mrs.

2019. július 27. szombat 20:30

  • jegyár: 4400.-Ft
  • online vásárlás: ITT

Peter Quilter: Mr. és Mrs.

A Thália Színház előadása

 

Szereplők:

  • Pindroch Csaba
  • Verebes Linda

 mr es mrs tihanyi szabadteri jatekok 4

Mr. és Mrs., azaz Verebes Linda és Pindroch Csaba színészházaspár közös színpadi munkája egy népszerű angol kortárs író komédiája.Budapesten is több helyszínen, de számos vidéki városban, határon innen és túl nagy sikerrel játszották a darabot. Három évad alatt 30 helyszínen több mint 100 előadással büszkélkedhet a produkció. A produkció kétszereplős mivolta ellenére mindenhol- legyen az ezer férőhelyes szabadtéri színpad, vagy kamara jellegű művelődési ház- nagy szeretettel és nagy érdeklődéssel (teljes teltházzal) fogadták.

Verebes Linda és Pindroch Csaba a komédia öt jelenetében, ötféle kapcsolatban, öt különböző jellemvonású embert formál meg. Hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történetek, melyek a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül.

mr es mrs tihanyi szabadteri jatekok 1

A darab öt különböző jelenetből áll - öt pár-baj, azaz öt férfi és nő története elevenedik meg a színpadon. Az előadás különlegessége, hogy a két színész végig a színpadon tartózkodik, ott "változnak", öltöznek át a következő karakterré és ők díszítik át a színpadot is jelenetek között.

A produkcióra nem akármilyen alkotói gárdát sikerült megnyerni a sztárházaspárnak. Az öt jelenetet öt rendező és öt ismert divattervező álmodta színpadra.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Tihanyi Szabadtéri Játékok