VELÜNK CSAK NYERHET 2018

VELÜNK CSAK NYERHET!

Hogy mit? Több, mint 20 sikerdarabot, koncertet, gyerek előadást egy csodálatos környezetben a MAGYAR TENGER partján, a TIHANYI félsziget belső tó partján.

TIHANYI szabadtéri játékok

A szórakozáson kívül minden héten a Tihanyi Szabadtéri Játékok előadásaira újabb belépőjegyeket NYERHETNEK, akik helyes választ adnak kérdéseinkre, valamint a szezon végén az alábbi FŐNYEREMÉNYEK boldog tulajdonosa lehet az aki a helyes választ a QUIZ oldalunkon feltett heti, az előadással kapcsolatos kérdéseinkre.

“Őt mindenki szerette”

“Őt mindenki szerette” – videón a Bujtor István születésének 75. évfordulóján tartott emlékezés

Kollégák, barátok és családtagok emlékeztek Bujtor Istvánra, aki nyolc éve hunyt el. A népszerű színész mindenkinek hiányzik, de az emlékest mégis vidáman telt.

“Hát nagyon hiányzik. Ez az este, amit most csináltunk, szerencsére tele volt humorral, mert hát már jó pár éve annak a szörnyű esetnek. És gondolom egy ilyen estnek nem kell olyan nagyon szomorúnak lenni, de a szívünk mélyén persze, hogy az. (…) A barátság olyan, mint a szerelem. Nyilván van valamilyen kémiája a barátságnak is, és az létrejött” – mondta el a Story Extrának Kern András, aki egy “égi levelet is elfogott a színésztől”, Bujtor testvére, Freinreisz Károly pedig számos családi anekdotát mesélt.


Ahányszor beülök egy vitorlásba, rögtön ő jut az eszembe, mert mi gyerekkorunkban rengeteget vitorláztunk. Reggeltől estig a Balatonon lógtunk. Teniszeztünk, futballoztunk, tehát a sport nagyon összekötött minket. És hát a végén a filmgyártásban is részt vettem, zenét szereztem neki. (…) Őt mindenki szerette, és ezeket a filmeket. Hála istennek ezek nagyon jók, mert ezekkel lehet emlékezni, megmarad a dobozban, és elő is veszik rengetegszer a Bujtor filmeket; úgyhogy azt hiszem, hogy ő egy nagyon fontos figurája volt a magyar filmgyártásnak és a magyar színészetnek” – mondta el a zenész a videóban, amelyben többek közt a színész fia és özvegye, de Eperjes Károly, és a Hamis a babában megismert – és természetesen azóta felnőtt – vörös rosszcsont, Tuza Ritter Bálint is megszólalt.

 a VIDEO megtekinthető: ITT

forrás: http://24.hu

Bujtor Judit sikerről, Tihanyról és Bujtor István szellemiségéről

Ha egy sikeres férfi mögött sikeres nő áll, akkor az olyan találkozásokat, teremtő energiákat hozhat létre, szabadíthat fel, amelyektől például idén rekord nézőszámot érhetett el a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színpad. Bujtor Judit így viszi tovább hat éve elhunyt férje szellemi örökségét, miközben nem nézi a régi filmjeit, nem ragaszkodik hozzá köthető tárgyakhoz, s nem is jár le a Balatonhoz.

judit

 

Egy elvághatatlan szállal kötődve az éghez

Bujtor Judit hét éve vette át elhunyt férjétől a nyári szabadtéri színház programjának szervezését.
Önálló márkanévként gondolunk rá, aki becsempészi a tihanyiak életébe is az egész napos vendéglátás után az esti kikapcsolódást. Az utazási irodától a divatcégen át a színházi programszervezésig vezető élet útjáról, pályafutásának kanyarodásairól, és terveiről kérdeztük.

bj

 

Gyerekkorától kezdve hobbiként tanult nyelveket. Angolul, németül, franciául, olaszul, spanyolul, és oroszul beszél, a középiskolában még latinul is tanult. Közgazdasági egyetemet végzett külkereskedelmi szakon. Több mint húsz évig dolgozott különböző vezető beosztásokban a MALÉV-nél itthon és külföldön. Egy német utazási iroda felkérésére az újonnan nyíló budapesti képviseletüket indította el, majd tíz évig vezette az irodát. Az egyik legnagyobb sikerének az ottani jó kollektíva létrehozását tartja. Mindig szerette a kihívásokat, amikor az élet alakítja a lehetőségeit, motiválja, ha újat lehet tanulni – mondja. Mindig is érdekelte a divat világa, ezért még egy világhírű divatcég budapesti leányvállalatának a tulajdonosaként is kipróbálta magát.

Műsorok

A TIHANYISZABADTÉRI JÁTÉKOK MŰSORAI: