Budapest Bár

Budapest Bár

2019. augusztus 18. vasárnap 20:00

  • jegyár: 4900.-Ft
  • online vásárlás: ITT

augusztus 18 bp bar tihanyi szabadteri jatekok 

  • A Budapest Bár zenekar:
  • Farkas Róbert (hegedű, gitár)
  • Farkas Mihály (cimbalom)
  • Ökrös Károly (harmonika, zongora)
  • Farkas Richárd (bőgő)
  • Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek: Behumi Dóri, Németh Juci, Keleti András, Kollár Klemencz László, Szűcs Krisztián és Tóth Vera

Az életedben vannak dolgok, amikre érdemes izgalommal várakozni, amiknek lehet örülni, amikért érdemes élni. Ilyen események a Budapest Bár koncertek: mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság - muzsika! Mi a boldogság receptje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák.
 
Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel! 2019. augusztus 18-án, Tihanyban a kitűnő zenekar lép fel Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Keleti András, Kollár Klemencz László, Szűcs Krisztián és Tóth Vera.


A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenegy énekessel, teljesen egyedi felállásban működik - talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra - ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait. 

A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban - talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált. 

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. 
Örömzene nyitott füleknek!

 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Tihanyi Szabadtéri Játékok