Alma Együttes gyerekműsora

2017. július  6. csütörtök 19.00
Bujtor István Színpad • 8237 Tihany, Major utca 65.
Jegyár: 1900.-Ft
ONLINE jegyek: goo.gl/yeVfgr
 
  • Buda Gábor - ének, gitár
  • Szabó Tibor - gitár, tambura, bouzouki, basszusgitár, ütősök
  • Maroevich Zsolt - brácsa,
  • Székely Zoltán – furulya, kaval, tilinkó, szaxofon

 

A Minimax Gyermekcsatornáról közismert gyerekzenekar a közel 1 órás családi koncert során improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők, pedagógusok is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.

almaegyüttes

Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető”,- és „tánc-izmokat” egyaránt megmozgató képességükben rejlik. A zenekar műsorában a nagysikerű saját dalok mellett 14 éve töretlen sikerrel adja elő a klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve. A koncert gerincét természetesen a nagy közönség kedvencek alkotják, mint az Almamánia, Nád a házam, Ma van a szülinapom, Helikoffer, de ezek mindig az aktualitást kiszolgáló dalokkal egészülnek ki. Farsang esetén farsangi, Mikuláskor Mikulás, karácsonykor karácsonyi dalokkal. De ha környezetvédelmi rendezvényről van szó, akkor a nagy sikerű Szuperkukák sem maradhatnak el.

Műsorunk során nevetve tanítjuk a gyerekeket, miközben felhőtlen és tartalmas szórakozást nyújtunk az egész családnak. Koncertünkre szeretettel várunk minden dalolni, kacagni és táncolni vágyó gyermeket és gyermeklelkű felnőttet.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Tihanyi Szabadtéri Játékok